«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 09.07.2020 15:05

I Markadatabasen er det 1542 løyper, 0 ferdig preparert i dag, 0 delvis preparert i dag, 0 andre ble preparert i går.

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 29.04.2020 00:04

Les hele føremelding nr 3246
Takk for oss!

Vi avrunder føremeldingen for denne sesongen med dagens melding. Kartene i Turplanleggeren vil snart gå over i sommer- og sykkelmodus. Inntil det skjer kan du selv... ........

Tips: Se hvor preppemaskinen jobber

Lurer du på hvor det kjøres løyper for øyeblikket? På det store, sømløse løypekartet kan du se preppemaskinene, med ett symbol for stormaskin og ett for scooter. Dette gjelder Skiforeningen og alle kommuner, idrettslag og løypelag som har GPS i kjøretøyene. Og det har de fleste. Meningen er at publikum skal kunne se hvor det jobbes med preparering til enhver tid. Man ser preppemaskinenes posisjon i kartet, vel å merke så lenge GPS-en er på. Se kart med preppemaskiner her!

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 45
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «På skitur i Norges Toscana» i Sørmarka? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Sørmarka.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 84
Kjenner du løypa Sollihøgda (Høymyr) - Høgåsen - Finneflakseter i Krokskogen - Hole? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Krokskogen - Hole.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 855
Kjenner du stedet Sørkedalselva i Nordmarka syd? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka syd.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 42
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Mustadkroken i Krokskogen - Hole? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.