«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 21.02.2020 18:25

I Markadatabasen er det 1540 løyper, 149 ferdig preparert i dag, 30 delvis preparert i dag, 1 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Totenåsen

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 21.02.2020 16:37

Les hele føremelding nr 3185
Fine forhold etter påfyll av snø i nord
Vi samler oss etter nok et døgn med snø, regn og mildvær og kan oppsummere med at nord- og nordøstlige områder i Marka gikk i pluss når det ... ........

Tips: Se turen på kartet

Skal du ut på tur, er det viktig å se best mulig hvor i terrenget turen går. På tursidene vises traseen på kartet, og du kan zoome inn og ut for å få bedre oversikt. Test det her!

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 308
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «En smak av Hadeland» i Hadelandsåsene? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Hadelandsåsene.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 1275
Kjenner du løypa Gørjahytta - Raudmyr - Helgeren dam i Nordmarka syd? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka syd.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1343
Kjenner du stedet Slømyrholen i Gjøvik, Toten og Land? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Gjøvik, Toten og Land.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 58
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Sagvollstallen i Hadelandsåsene? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.