«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

En tilfeldig sykkeltur

Les mer om tur nr 394
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Nå er det sykkelsesong, og kjenner du for eksempel sykkelturen «Langs åker og fjord til byen» i Kjekstadmarka? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Kjekstadmarka.

En sykkelrute

Les mer om sykkelrute nr 901
Kjenner du sykkelruta Svartskog - Sjødal - Kjærnes - Breivoll - Nesset i Sørmarka? Klikk på bildet for å lese mer om denne ruta! Du kan også lese mer om markaområdet Sørmarka og rutas startsted Svartskog.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 250
Kjenner du stedet Furuset i Østmarka? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Østmarka.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 141
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Huldreheim i Østmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.