«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

En tilfeldig sykkeltur

Les mer om tur nr 402
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Nå er det sykkelsesong, og kjenner du for eksempel sykkelturen «Over Farseggen» i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.

En sykkelrute

Les mer om sykkelrute nr 133
Kjenner du sykkelruta Stryken - Almedalen - Gjerdingdammen i Nordmarka nord? Klikk på bildet for å lese mer om denne ruta! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka nord og rutas startsted Stryken.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 676
Kjenner du stedet Bomveien i Nordmarka syd? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka syd.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 65
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Skihytta i Søndre Land i Gjøvik, Toten og Land? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.