«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 04.04.2020 09:45

I Markadatabasen er det 1541 løyper, 37 ferdig preparert i dag, 4 delvis preparert i dag, 90 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Eidsvoll - Nes
Hurummarka
Hurdal - Feiring
Totenåsen

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 04.04.2020 08:02

Les hele føremelding nr 3228
Både vinter og vår i Marka!

Det våres i Marka, men det er fortsatt skiføre i høyereliggende strøk. I mellomhøyde er det overgangsforhold mellom skiføre og barmark, mens i lav... ........

Tips: Oslomarka er full av krigsminner

Visste du at Markadatabasen også inneholder mye informasjon om krigsårene og Milorg sine aktiviteter i og rundt Oslomarka? Du finner både videoer, bilder og annen informasjon i Markadatabasen.

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 243
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Holter-Åsen-runden» i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 433
Kjenner du løypa Movatn - Finntjern [Tømte] (veien) i Nordmarka syd? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka syd.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 2042
Kjenner du stedet Kjellerberget i Krokskogen - Hole? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Krokskogen - Hole.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 68
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Småvannsbu i Kjekstadmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.