«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

En tilfeldig sykkeltur

Les mer om tur nr 285
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Nå er det sykkelsesong, og kjenner du for eksempel sykkelturen «Helt vest i Marka» i Kjekstadmarka? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Kjekstadmarka.

En sykkelrute

Les mer om sykkelrute nr 451
Kjenner du sykkelruta Skullerudstua - Rustadsaga i Østmarka? Klikk på bildet for å lese mer om denne ruta! Du kan også lese mer om markaområdet Østmarka og rutas startsted Skullerudstua.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 426
Kjenner du stedet Kjenner i Kjekstadmarka? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Kjekstadmarka.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 126
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Sportshytta på Minnesund i Eidsvoll - Nes? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.