Dovne sauer ved Øyangen

I området rundt Øyangen, som her ved Uglaveien, vil du fremdeles treffe på sauer og kyr på beite. En benk med bord er satt opp av Øyangen vel, og her er det fint å ta en hvil. Akkurat her stod også ”Gunder og Ragnhild”, som var 2 store steiner som alle på setersti måtte hilse på før i tiden. Men med utbygging av veien, ble steinene sprengt vekk.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Aug 2009

Bjønneputten

Av Torgeir Stenstad

Her går skiløypa mellom Sinnerdalen og Mosjøen. Høstens gule farger er med på å sette sitt preg på myra, som nok snart opplever den første frosten.

18 Aug 2009

Luftig kjentmannspost

Av Torgeir Stenstad |

Vi har beveget oss på åsryggen over Skarettunnelen og ser nordover Holsfjorden. ”Prinsessens utsikt” er posten kalt, og vi holder oss godt unna kanten av stupet.

17 Aug 2009

Med sykkel opp Ursdalen

Av Erik Unneberg |

Selv om det er vanskelig å sykle på den blåmerkede stien fra Persbråtan og frem til skogsbilveien ved Svartvann, er deg mulig å ta med sykkelen på denne strekningen. Regn med å måtte trille sykkelen mesteparten av veien og å løfte den litt i enkelte ulendte passasjer. Men ved å gjøre det, kan du komme deg med sykkel fra Skui eller Stovivann og frem til for eksempel Skoglund.