Snedriv over Tvetjerna

Snevær, se merkestolpen! God glid og fem kuldegrader gjorde turen lett. Mange hadde tatt turen over Sandbekkmana i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

27 Feb 2010

Lysløypa i Grønliåsen

Av Lise Henriksen

Finere forhold har det knapt vært i de 30 årene lysløypa i Grønliåsen har eksistert. Og hyggelig at så mange familier med barn er ute og går om dagen. Vi befinner oss på åskammen øst for Prinsdal idrettsanlegg - på vei østover. Dessverre er den øvre (sørlige) delen av denne fine lysløypa nedlagt. Men savnet er stort, spesielt denne snørike vinteren.

25 Feb 2010

Lysløypa ved Seterbråten

Av Lise Henriksen

Fra Bjørndal idrettspark går lysløypa forbi den gamle plassen Seterbråten og inn på lysløypa i Grønliåsen. Vi ser nordover mot bebyggelsen på Bjørndal. Lysløypa maskinprepareres av Bjørndal idrettslag, og har vært i topp stand i hele vinter.

25 Feb 2010

Eivind Molde i Grønliåsen

Av Lise Henriksen

I lysløypa i Grønliåsen, mellom Bjørndal og Prinsdal lengst sør i Oslo, streifet Eivind Molde rundt i dag på jakt etter nye løyper og nye steder. Målet hans i hele vinter har vært at hele, eller deler av alle turer skal gå i "ukjent terreng". Eivind Molde nedlegger på frivillig basis et imponerende arbeide med bl.a. turforslagene i Markadatabasen (både sykkel- og skiturforslag), og er medforfatter av den nye, flotte boken "På tur i Oslomarka året rundt", sammen med Olav Harlem og Erik Unneberg.