Neste etappe: Helgeren

Bjørnsjøen og Fortjern er tilbakelagt, nå er de snart klar for Helgeren. Områdene nord og øst for Kikut er et eldorado for padlere. Her er det ikke lange trilleturen mellom hvert vann.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Jul 2010

Aftensrøde østmarksvann

Av Erik Unneberg |

I motlyset i kveld lyktes det å få et glimt av Østmarka, der på rekke og rad Nord-Elvåga (nærmest kameraet), Nøklevann og Østensjøvannet reflekterte kveldslyset. Indre Oslofjord i bakgrunnen.

03 Jul 2010

På god vei ved Anderstjern

Av Eivind Molde |

Grusveiene i Marka er utmerkede ferdselsårer for syklister på tur. Denne veien kommer østfra (man kan f.eks. starte ved Elnes eller Stryken) og deler seg i to grener like etter Anderstjern - sørover mot Trehørningen og vestover i retning Sandungen. Dette er det søndre Anderstjern.

03 Jul 2010

I grenseland ved Måsjøen

Av Eivind Molde |

Dersom du har gått på ski fra Stryken til Kikut, har du høyst sannsynlig vært på Måsjøen. Hovedløypa går i hvert fall innom den nordre delen av vannet, som vi ser litt av her. Nå er det syklistene som dominerer i "trafikkbildet". Denne syklisten er på vei i full fart inn i Akershus fylke. Grensen mellom Oslo og Akershus (Nittedal) går akkurat her.