Mot landing på Sundvollen

Paragliderne satte ut fra Kronprinsens utsikt og landet på et jorde ved Sundvollen noen få minutter senere. Oppdriften var ikke så stor i dag, men det var sikkert en fin tur gjennom luften likevel.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Sep 2010

Ringen er sluttet

Av Nina Didriksen |

Midt i Maridalen ligger Dausjøberget, en liten idyll rett sør for vannet det har fått navnet sitt fra. Her er utsikten vestover, mot plassen Nordby, og på Lyberga i bakgrunnen ses tydelig merkene etter skogbrannen i 1992: Alt det lysegrønne er nyoppvokst skog der det brant. Det var kjentmannspost ved skogbrannfeltet i perioden 2000-2002, mens det er kjentmannspost på Dausjøberget 2010-2012.

06 Sep 2010

Ukjent perle

Av Nina Didriksen |

Midt i Maridalen ligger Dausjøen, og sør for dette finner vi Dausjøberget. Her er det åpen og idyllisk furuskog, men samtidig dramatiske stup ned mot elva. Utsikten er vestover, mot plassen Nordby. På Dausjøberget finner du en kjentmannspost for perioden 2010-12.

06 Sep 2010

Dalen og fjorden

Av Nina Didriksen |

Barlindåsen strekker seg nord-sør i Maridalens østre overgang mot Lillomarka. Dette er en flott rygg å gå opp på og langsetter, det er flere fine utsiktspunkter. Nå har det kommet en kjentmannspost som blir stående til september 2013, og dette vil nok gjøre at enda flere oppdager denne perlen. Forrige gang det sto post her var i 1994, og da sto posten på det høyeste punktet, 407 moh. Nå står posten på trig.punktet lenger nord på ryggen, 384 moh. Også her er det fin utsikt mot Maridalsvannet og Oslofjorden.