Lang utsikt

Fra den vakre Sandbekkmana i Markas midte er det flott utsikt sørover. Her står en kjentmannspost for perioden 2010-12. På bildet ser vi Tryvannstårnet til venstre, deretter følger Heikampmassivet, et fjordgløtt og Langlivannet. Kollen i høyre bildekant kalles Slottet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Okt 2010

Monsteridyll

Av Nina Didriksen |

Ved Ormtjern nord for Langlivannet er det kommet kjentmannspost for perioden 2010-12, og da måtte vi avlegge stedet en visitt. Stedet er idyllisk, og vi synes ikke kraftmastene i bakgrunnen er noe å bråke om.

04 Okt 2010

Snø neste?

Av Nina Didriksen |

Det finnes mange varianter av denne utsikten, og hvem vet, kanskje er det de for idretten riktige farger (snøhvitt) neste gang vi kan levere bilde til Markadatabasen herfra? I dag var det svært så høstlig da vi foretok en gjenvisitt ved kjentmannsposten her på Vettakollen.

04 Okt 2010

Fra kolle mot kolle

Av Nina Didriksen

Fra utsiktspunktet på Vettakollen ser vi østover mot Grefsenkollen. I forgrunnen ser vi Kringsjå studentby, og bak mot høyre, oppunder kollen, ser vi den lange, og den nye, boligblokken i Grefsenkollen. Ytterst til høyre er høyblokkene i Betzy Kjelsbergs vei, på oversiden av Store Ringvei.