Får vi abbor?

Denne idyllen heter Store Abbortjern og ligger nord for Storflåtan. Vi ble lokket dit av en kjentmannspost, men etter stiene å dømme er det mange som har latt seg lokke av fiskemulighetene og den fine bålplassen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Okt 2010

Markaperle

Av Nina Didriksen |

Fra Sandbekkmana/Høgflaka kan du se helt til Oslofjorden (et sted i disen midt i bildet). Dalføret forut rommer Langlivannet, med Tryvannsåsen og Heikamp-massivet til venstre, og til høyre går åsen Slottet over i Oppkuv-massivet. Sandbekkmana er fin å besøke på egnet skiføre, da tar du av fra hovedløypa mellom Spålen og Sandungen. Her står en kjentmannspost for perioden 2010-12.

02 Okt 2010

Fallen kjempe

Av Nina Didriksen |

I gamle dager sto det et tretårn over trigpunktet på Sandbekkmana/Høgflaka. Nå er bare restene igjen, men naturen og utsikten herfra er så flott at vi anbefaler alle å besøke stedet, 618 moh. Her står en kjentmannspost for perioden 2010-12.

02 Okt 2010

Bli kjent

Av Nina Didriksen |

Har du ikke vært på Sandbekkmana før, bør du dra nå! Som unnskyldning kan du bruke kjentmannsposten, men utsikten og naturen er grunn nok i seg selv. Dette er et av de virkelige høydepunktene, i dobbel forstand, i Marka. Stedet er flott å besøke på skareføre.