Isen legger seg

Kuldegradene har begynt å dukke opp om natten, og her er resultatet: En tynn ishinne i en vik på det lille tjernet Gryta, nord for Holmetjern, der Delebekkløypa går om vinteren. Vi kan bare nyte de flotte høstfargene i det fine været.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

16 Okt 2010

Høstfarger rundt Laskerud

Av Nina Didriksen

Ingen kan klage på utsikten og fargene denne oktoberlørdagen. Plassen Laskerud ligger mellom Movann og Ørfiske, dvs. vest i Nittedal. Her bodde Mattias Bjørnekytter ble udødeliggjort gjennom Asbjørnsen og Moes eventyr "Matthias Skytters Historier".

16 Okt 2010

Laskerud i høstsol

Av Nina Didriksen

Plassen Laskerud ligger mellom Movann og Ørfiske, dvs vest i Nittedal. Vi gikk en sti som starter nordvest for Slåttemyra. Her bodde Mattias Bjørneskytter, som ble udødeliggjort gjennom Asbjørnsen og Moes eventyr "Matthias Skytters Historier".

15 Okt 2010

Til topps på Tyvenkollen

Av Odd Tore Saugerud

En strålende høstdag i skogen, og borgen er gjenerobret! Fienden, en hærskare hjortelusfluer er nedkjempet eller tatt til fange, og Atie kontrollerer at forskansningene fortsatt er på plass. Streken i nedoverstrekket fra post 4 til 5 i Frostsprinten 2001 gikk over Tyvenkollen. Her ble det bare omgående venstreveivalg!