Kongelig glideflukt

Med sola i ryggen, bratthenget mot Sundvollen i dyp skygge og rim på bakken blir det ikke mye termikk. Likevel var dette dagen da hanggliderne svermet fra Kronprinsens utsikt. Lang kø, den som hadde snurr på snorene eller var skjelven i bena ble bare holdt igjen til fordel for de som klarte seg med kort take-off. Trist at termikken var så dårlig at flyvebanen ikke kom så høyt at Ringerike lå under dem.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Okt 2010

Folksomt ved låven

Av Eivind Molde

Den gamle låven på Losby besøksgård er et attraktivt turmål. I dag var det mange som nøt høstsola ved låveveggen. Inne kan man se på dyrene, og man kan få seg noe godt å spise på Losby gårdskafé.

17 Okt 2010

Isete vei

Av Eivind Molde

Ved bommen på Lindeberg var skogsbilveien isete til langt på dag. Nattefrosten hadde også satt sine spor i form av rim. Ingen tvil om at vi nærmer oss en annen årstid (ja, første vinterdag er passert).

17 Okt 2010

Motlys i dis

Av Nina Didriksen

Plassen Liggeren ble for en liten stund innhyllet i dis i formiddag, da noen fyrte opp i vedovnen i hytta til høyre. Liggeren er en av markaplassene der eier Løvenskiold har sørget for å hugge skog de siste årene, slik at området igjen er blitt åpent.