Strålende utsikt

Om utsikten fra kjentmannsposten ved Himmelvannet var storslagen, er utsikten 80 meter lenger syd strålende i den lave høstsola. Så strålende at kameraet måtte nøye seg med deler av den, og dermed gikk glipp av Oslofjorden med lokalferger og en car-carrier i horisonten. Et utmerket sted å raste i sol og med ly for nordavinden. Ikke barnevennlig for barn som er oppflasket på sikkerhetsgodkjente lekeapparater omgitt av EU-sand, men kanskje for dem som er vant til å ferdes i naturen?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Okt 2010

Storslagen utsikt

Av Odd Tore Saugerud |

Utsikten fra kjentmannspost 1, utsikten ved Himmelvannet, er storslagen. Fra Svelvikstrømmen i nord og videre mot vest langt forbi Saltskjær og Bjørneskjær med fyr og bebyggelse. Her sjekker Atie bildet i håndboka mot virkeligheten: Samme tre, annen vinkel, annen type postmarkering. Fotografen gikk rett forbi mens han så bakover etter markeringen.

24 Okt 2010

Utsikt fra Kustein (609 moh.) mot Heggelia

Av Kjersti von Krogh

Fra "klatrestien" (109 høydemeter) mot toppen av Kustein fra Mellomdammen er det flott utsikt mot Heggelia nord i Nordre Heggelivann. Men i dag var det tryggest å se hvor man satte beina, for islagte sva med tynt lag snø gjorde ferden utrygg både opp og ned.

24 Okt 2010

Nordre Heggelivann kraver seg

Av Kjersti von Krogh

Vinteren er i rute, det er i dag 56 dager til jul og isen er i ferd med å vise seg ved dammen syd i Nordre Heggelivann.