Vinterlig gjensyn

For tre måneder og en uke siden klippet fotografen kjentmannsposten ved Manntjern (bilde nr. 12398). Da var det silregn og sykkel som gjaldt, i dag var det lett snøvær, minus syv og skitur. For dem som liker kjentmannsposter og lignende sysler: Nå er Manntjern beæret med en geocache, se websiden http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=86349c47-8e1f-49a5-8ace-fcd89576fbad.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Des 2010

Selvtråkkede spor

Av Nina Didriksen

Med ti-femten centimeter nysnø siste døgn var det tid for å tråkke egne spor i dag. Her er to voksne og en firbent på vei sørover fra krysset ved Stålmyra. Blått føre og rolig førjulsstemning i skogen.

18 Des 2010

Grensetjernet

Av Nina Didriksen

Det finnes to Anderstjern, et i Oslo og et i Nittedal. Her står vi i nordenden av det nordre, dvs det i Nittedal. Dette er en trivelig terrengløype som kan anbefales som alternativ til hovedløypene.

18 Des 2010

Slow skiing

Av Nina Didriksen

Med ti-femten centimeter nysnø det siste døgnet måtte vi tråkke våre egne spor i dag. Det gir en større naturopplevelse, i og med at tempoet blir roligere og en får tid til å se seg rundt. Her har vi krysset en putt litt vest for Stålmyr-krysset, på vei mot Manntjern og Daltjuvmana.