Vind fra nord

Det blåste friskt over Gaustadjordene søndag før jul, og denne skiløperen var ikke alene om å krøke seg litt sammen i motvind og snøføyke. Føret var det imidlertid ingenting å si på, med nysnø og en håndfull kuldegrader.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Des 2010

Vinterlig gjensyn

Av Nina Didriksen

For tre måneder og en uke siden klippet fotografen kjentmannsposten ved Manntjern (bilde nr. 12398). Da var det silregn og sykkel som gjaldt, i dag var det lett snøvær, minus syv og skitur. For dem som liker kjentmannsposter og lignende sysler: Nå er Manntjern beæret med en geocache, se websiden http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=86349c47-8e1f-49a5-8ace-fcd89576fbad.

18 Des 2010

Selvtråkkede spor

Av Nina Didriksen

Med ti-femten centimeter nysnø siste døgn var det tid for å tråkke egne spor i dag. Her er to voksne og en firbent på vei sørover fra krysset ved Stålmyra. Blått føre og rolig førjulsstemning i skogen.

18 Des 2010

Grensetjernet

Av Nina Didriksen

Det finnes to Anderstjern, et i Oslo og et i Nittedal. Her står vi i nordenden av det nordre, dvs det i Nittedal. Dette er en trivelig terrengløype som kan anbefales som alternativ til hovedløypene.