Klart for tur fra riksveien

Fra Grimås ved Raufoss går det flotte spor i kulturlandskapet på Toten. Flere av dem er lysløyper, og det fikk fotografen glede av på skituren denne kvelden. Starten gikk like ved riksveien.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Jan 2011

Hold på hatten

Av Nina Didriksen

Det går unna i bakkene ned Måneskinnsløypa, men denne karen tørket nok heller svetten. Oppoverbakkene er nemlig utmerket terreng for intervalltrening. Føreforholdene var det heller ingenting å si noe på denne torsdagsettermiddagen.

13 Jan 2011

Senior og måneskinn

Av Nina Didriksen

Et sted oppi lia vest for Sognsvann møtes Måneskinnsløypa og Seniorløypa. Førstnevnte kommer bakfra til venstre for fotografens ståsted, og løypene fortsetter i samme trasé et stykke bortover i bildet. Utmerkede forhold i ettermiddag.

02 Jan 2011

Flotte forhold opp Djupdalen!

Av Aina Grymyr

Lørenskog kommune prepper løypene fra Losby og Marikollen, og en januardag ble Djupdalsløypen testet. Den var i super stand og med flotte og slake bakker. Bildet er tatt like ved Djupdalshytta i skumringen. Djupdalsløypa går fra Mønevann NØ og opp Djupdalen, så sørover mot Setertjernstua, før den går nedover igjen via Badstudalen. Den passer glimrende både som helgerundtur og kveldstreningsrunde.