God glid på Bærumsmarkas tak

Området mellom Brunkollen og Tjæregrashøgda byr på noen av det flotteste skiterrenget i Bærumsmarka. Området ligger ca. 400 moh. og kalles derfor ofte for "Platået". Til tross for litt harde spor enkelte steder var det en fryd å gli over myrene her i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Jan 2011

Stort oppmøte ved Nygård

Av Erik Unneberg

Det var trangt om plassen på Nygård i dag. Det kunne man også forutsi siden det var smekkfullt på alle parkeringsplassene nær innfallsportene til Bærumsmarka.

30 Jan 2011

Fint ved Nordseter

Av Nina Didriksen

Det var et jevnt sig av skiløpere forbi Nordseter i dag. Gården ligger langs Ullevålseterveien, og denne skiløypa mellom Hammeren og Skjærsjødammen går på østsiden av veien - og vestsiden av Skjærsjøelva. I bakgrunnen sees Sagåsen/Kamphaugåsen.

29 Jan 2011

Den siste kilometeren

Av Erik Unneberg

Klokken har akkurat passert 17, og i skogen begynte det å bli vanskelig å gå på ski uten kunstig lys. Men her ute på golfbanen på Haga var det fortsatt uproblematisk å tilbakelegge den siste kilometeren av dagens tur. Lysene fra Griniveien (til venstre) og ikke minst den fortsatt røde kveldshimmelen sørget for det. Verre var det å få et fornuftig bilde ut av kompaktkameraet under disse lysforholdene. Vi ser for øvrig litt av Kolsåstoppen til høyre i bildet.