Oppover mot Elstad

Fra løypas laveste punkt nederst på Vengjordet går det oppover mot Elstad.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mar 2011

Og så var det premieutdeling

Av Erik Unneberg

FFIs bedriftsrenn fra Tæruddalen hadde god oppslutning i dag. Med en temperatur like under null og fine spor var alle de rundt 40 deltagerne godt fornøyd med forholdene i denne delen av Romeriksåsene. Og etter boller og saft ved innkomst vanket det diplomer og premier til de beste. Rennleder Bendik Sagsveen, som selv gjorde en sterk innsats på 10-kilometeren, har kontroll på tider og plasseringer.

02 Mar 2011

Gøy med skirenn i arbeidstiden

Av Erik Unneberg

Det er populært for bedrifter i Skedsmo å arrangere skirenn på Ringdalsveien. I dag var det Forsvarets forskningsinstitutt som avviklet sitt mesterskap for ca. 40 ivrige skiløpere. Inne ved Ringdalshytta har en trio rykket fra hovedfeltet på distansen 10 km klassisk med fellesstart. Gleden over å lede er tydeligvis stor hos Arild Skjold. Eller er det tanken på at det er lett terreng de siste fire km frem til mål i Tæruddalen, som fremkaller en munter mine?

02 Mar 2011

Issvull ved Eiksbakkhytta

Av Jørn Grøstad

En skummel issvull har bygget seg opp de siste ukene i bakken ned fra Eiksbakkhytta mot Østernvann. For de som ikke var klar over den, kom den nok veldig brått på. Takk til løypemannskapene som nå har laget en omvei rundt denne.