Påskestemning på Tynsåkjordet

Selv om rundløypa på Elstad- og Tynsåkjordet er en av de mest sentrumsnære i Eidsvoll, kan man føle seg fullstendig alene i bakkene opp fra Vengjordet. Det er nesten som å være på fjellet en påskedag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Feb 2006

Oppover mot Elstad

Av Christine Meklenborg Nilsen

Fra løypas laveste punkt nederst på Vengjordet går det oppover mot Elstad.

02 Mar 2011

Og så var det premieutdeling

Av Erik Unneberg

FFIs bedriftsrenn fra Tæruddalen hadde god oppslutning i dag. Med en temperatur like under null og fine spor var alle de rundt 40 deltagerne godt fornøyd med forholdene i denne delen av Romeriksåsene. Og etter boller og saft ved innkomst vanket det diplomer og premier til de beste. Rennleder Bendik Sagsveen, som selv gjorde en sterk innsats på 10-kilometeren, har kontroll på tider og plasseringer.

02 Mar 2011

Gøy med skirenn i arbeidstiden

Av Erik Unneberg

Det er populært for bedrifter i Skedsmo å arrangere skirenn på Ringdalsveien. I dag var det Forsvarets forskningsinstitutt som avviklet sitt mesterskap for ca. 40 ivrige skiløpere. Inne ved Ringdalshytta har en trio rykket fra hovedfeltet på distansen 10 km klassisk med fellesstart. Gleden over å lede er tydeligvis stor hos Arild Skjold. Eller er det tanken på at det er lett terreng de siste fire km frem til mål i Tæruddalen, som fremkaller en munter mine?