Fortsatt mye snø på Torkildsmåsan

Sesongens siste skitur i Østmarka gikk til stedet for Skijegerpost 15 på Torkildsmåsan. Posten var tatt inn, så det ble et virtuelt 'bildeklipp', for jeg hadde ikke tenkt å teste ut om myr og putt bar over til motsatt side. Skikkelig førefall i Østmarka nå, myrer og bekker flommer over. Løypen over Skogsmåsan har blitt brukt av hundekjørere siste tiden, så det ga brukbart hold akkurat i sporet, men rett utenfor ga det fort gjennomslag. Fulgte sledesporene ned via blåstien til øst for Skjelbreia, for å få sikrest mulig løype ned. Takk for en fantastisk skisesong i år, Østmarka ;-)))

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Mar 2011

Ramstadsjøen

Av Lise Henriksen

Ramstadsjøen har fått sitt navn etter gården Ramstad, ut mot Øyeren - et stort, vakkert vann lengst øst i Østmarka, ikke langt fra koselige Setertjernstua. Vi ser Ramstadsjøen fra vest mot øst.

15 Mar 2011

Grinderkoia

Av Lise Henriksen

Grinderkoia ligger nordøst ved vannet Grinderen, i Rælingen kommune, på grensen mot Enebakk. Løypa vi går fortsetter til Nordbysjøen, og mange er det denne vinteren som har passert Grinderen på vei mellom Streifinn/Flateby og Vangen.

03 Apr 2011

Tur-o – et alternativ i vårløysingen

Av Odd Tore Saugerud

Nå er tur-o-sesongen i gang, og Ola Dilt la i dag ut åtte poster i området mellom Ulsrudvannet og Nøklevann. Rikelig med råtten snø, men fast og fint på stiene. Til tross for ny hofteprotese klarte ikke Atie å motstå fristelsen, og kvitterer her på post Å4 – stor stein syd for Ulsrudvannet.