Tungt føre!

På en varm vårdag var det temmelig tungt føre i sporet. I tillegg til høyt vanninnhold i sneen var det også en del bøss noen steder. Dette har en lei tendens til å sette seg fast i klisteret. Men likevel er det en god følelse å gå på ski på denne tiden. Vårens inntog både høres og føles.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Apr 2011

Fortsatt skiføre i Nordmarka

Av Erik Unneberg |

I dag gikk det greit å ta seg frem fra Frognerseteren til Kikut, selv om skøyteskiene måtte av fem ganger på grunn av bare veier og flekker. Det var en del bøss i løypene, men det var preparert både over Glåmene og Appelsinhaugen. Men det spørs hvor lenge skiføret holder nå, for på et termometer langs løypen viste gradestokken 16 plussgrader. Bildet er tatt i Osmarka, drøyt 400 moh.

10 Apr 2011

Våren vinner i år også!

Av Kjersti von Krogh

Bare restene igjen etter et skispor fra Gaustad mot Sognsvann. Nå tar våren definitivt over, med yrende fugleliv og en og annen vårblomst mellom gamle snøflekker.

10 Apr 2011

Brudd på sambandet

Av Nina Didriksen |

Løypa nedenfor Åmot gård i Sørkedalen synger definitivt på siste verset. Fotografen valgte likevel denne som returtrasé fremfor å gå en kilometer på grusvei, og kunne gå på ski nesten ned til p-plassen nedenfor Sørkedalen skole. Løypa på Pipenhusveien/nye Heggelivei (her opereres med flere navn) holder godt ennå.