Trygt over to veier

Bruene over E6 (nede til høyre) og Karihaugveien (til venstre) gjør at syklister og fotgjengere kommer seg trygt fra Furuset senter og opp til Gamle Strømsvei, som også er gang- og sykkelvei. Dermed er det sammenhengende gang- og sykkelforbindelse helt til Karihaugen. Og adkomsten til Marka er tryggere og enklere. Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa og samferdselsbyråd Jøran Kallmyr åpnet bruene i mai 2010.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Okt 2010

Trygve Lies plass

Av Eivind Molde

Årets sommervarme er historie - men sola skinner, og det er fint å nyte høstdagen ved Furuset senter. Til høyre ser vi statuen av FNs første generalsekretær, Trygve Lie. Den ble satt opp i 1994. Plassen fikk samtidig navnet Trygve Lies plass.

07 Nov 2010

Kråkstad stasjon

Av Eivind Molde

Etter å ha syklet Ski-Bjerkebekk-Granerud-Kråkstad, kan det være fristende å hoppe på toget her på Kråkstad stasjon. Men det blir sykling til Ski. Og så toget til Oslo igjen derfra.

16 Mai 2011

Vår på Rughaug

Av Torgeir Stenstad

Alltid like fint her oppe nord på Krokskogen og med fugleperspekstiv mot Storflåtan og Oppkuven, passer det med en liten stopp. All snø er borte og det er den flotteste tiden skauleis uten bregner og høyt gress.