Nå blomstrer det i Kjaglidalen

Det er frodig i Kjaglidalen, og blomstene er nå på sitt flotteste. På bildet ser vi an av Markas vanligste blomster - skogstorkenebb. Men det finnes et utall arter her langs Isielva.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Jun 2011

Broen i Kjaglidalen

Av Erik Unneberg

Isielva renner gjennom Kjaglidalen. Akkurat nå er ikke vannføringen spesielt høy, men det er likevel nok vann til at man har god nytte av denne broen. Under broen er det for øvrig en kulp der man kan avkjøle seg på varme sommerdager, men så varmt var det dog ikke i dag. Bildet er tatt fra nord, og hvis man sykler eller går over broen, vil veien på den østre siden lede en til Kjaglienga, mens den vestre siden (altså til høyre på bildet) fører frem til blant annet Søndre Kjaglia.

04 Jun 2011

Grønt i Kjaglidalen

Av Erik Unneberg

Det er grønt i Kjaglidalen nå. Vi ser her en av engene ved skogsbilveien som går på vestsiden av Isielva. Her det fint å ferdes både for syklister og for de går tur i dette frodige området.

03 Jun 2011

Bålrester

Av Bjørg Løvlien

I en stille morgenstund kan en sette seg ned ved det gamle bålet og fundere på hva som har skjedd her. Hvilken historien forteller restene? Har noen gått skoene av seg?