Tiriltunger ved Bogstadvannet

Disse tiriltungene trivdes sikkert svært godt i aftensolen ved Bogstadvannets bredder. Kan du sagnet om Maria Gullsko? Hvis ikke, så finner du det på teksten til bilde nr. 8903.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Jun 2011

Nå blomstrer det i Kjaglidalen

Av Erik Unneberg |

Det er frodig i Kjaglidalen, og blomstene er nå på sitt flotteste. På bildet ser vi an av Markas vanligste blomster - skogstorkenebb. Men det finnes et utall arter her langs Isielva.

04 Jun 2011

Broen i Kjaglidalen

Av Erik Unneberg

Isielva renner gjennom Kjaglidalen. Akkurat nå er ikke vannføringen spesielt høy, men det er likevel nok vann til at man har god nytte av denne broen. Under broen er det for øvrig en kulp der man kan avkjøle seg på varme sommerdager, men så varmt var det dog ikke i dag. Bildet er tatt fra nord, og hvis man sykler eller går over broen, vil veien på den østre siden lede en til Kjaglienga, mens den vestre siden (altså til høyre på bildet) fører frem til blant annet Søndre Kjaglia.

04 Jun 2011

Grønt i Kjaglidalen

Av Erik Unneberg

Det er grønt i Kjaglidalen nå. Vi ser her en av engene ved skogsbilveien som går på vestsiden av Isielva. Her det fint å ferdes både for syklister og for de går tur i dette frodige området.