Ennå sommer i luften på Gåslungen

Endelig en flott dag med klar blå himmel, og Gåslungen gård skinner i nymalt prakt. Dette er en av Nordmarkas eldste plasser, det ble sannsynligvis ryddet her av finner på 1600-tallet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

15 Sep 2011

Høstlig aftensol ved Ankerveien

Av Erik Unneberg

Fra Huseby er det sykkelrute til Bogstad badeplass. Omtrent halvveis passeres Ankerveien ved Bogstad/Voksen. På bildet som er tatt en solrik ettermiddag i midten av september, ser vi sykkelveien rett før den går under Ankerveien (midt i bildet). I bygningen til venstre i bildet er det matbutikk og kro, slik at syklister og turgåere kan fylle på "tanken". I bakgrunnen ser vi (delvis skjult av et av trærne) litt av holmenkolltårnet.

15 Sep 2011

Lett jogg ved Voksen

Av Erik Unneberg

I det fine været var det noen som benyttet sjansen til en trimtur på stiene i Markas nærområder. Her er en jogger på vei fra Voksen til Huseby. Denne strekningen er for øvrig en del av sykkelrute 516 mellom Bogstad badeplass og Huseby.

15 Sep 2011

Blide jenter ved Skjennungen

Av Torgeir Stenstad |

Med behaglige temperaturer er det bare å komme seg ut i Marka på sykkel! Her har fire blide jenter tatt seg litt fri fra jobben og tar en pause ved Skjennungen etter en rast på Tryvannstua.