Rydding ved Aklangen

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Jan 2012

Velkommen til skiskole!

Av Erik Unneberg

Tidligere på kvelden var det brukbart oppmøte av barn på Lommedalen skiskole, men nå var det voksne med og uten hodelykter som gikk på ski i løypene. Fotografen fikk ikke bestemt seg for om velkomsten var skummel eller ikke.

19 Jan 2012

Perfekt kveldstur

Av Erik Unneberg

Løypene på golfbanen i Lommedalen var i dag lkjørt med stor maskin, og det dermed en perfekt kveldstur her. Fortsatt var det litt dagslys igjen, og det gikk greit å gå til kl. 17.30 uten hodelykt. Det skyldes delvis at løypa går i åpent landskap som blir delvis opplyst av lysene fra bebyggelsen i nærområdet. For ikke å snakke om lysene fra de to slalåmbakkene på Kolsås og Krydsby som kan sees fra mange steder langs løypa.

19 Jan 2012

Nykjørt Rotary-løype

Av Erik Unneberg

I dag var det nypreparerte spor i Roteryløypa fra golfbanen i Lommedalen og frem til Kampeveien ved Tobonn. Det var klarvær i kveld, så det gikk fint å gå på ski etter solnedgang. Noen minutter etter at dette bildet ble tatt, ble det en god del mørkere, og plutselig stod det en stor elg ved løypa i det fotografen kom kjørende ned en bakke. Heldigvis unngikk de to så vidt å krasje, men det var ikke den tobentes skyld. Dessverre ble det både for kort tid og for lite lys til å fotografere denne hendelsen.