Kald lørdag ved Nord-Fløyta

Med nærmere 15 minusgrader i lufta er det ikke så fristende å slå seg ned her ved Nord-Fløyta i dag. Men når våren kommer, og temperaturene stiger, er dette er fint rastested. Benker og bord står klare.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Feb 2012

Her starter sporene

Av Eivind Molde |

Her starter sporene fra Øvre Holtet - innbydende og velfriserte. Nå er det bare å komme seg av gårde, innover i skogen, oppover i høyden. Det er Eidsvoll kommune som preparerer løypenettet her i området.

04 Feb 2012

Ved Øvre Holtet

Av Eivind Molde

God plass på parkeringsplassen ved Øvre Holtet. Rundt 15 minusgrader bidro nok til at det ikke var så veldig mange som hadde lagt ut på tur herfra i dag. Eidsvoll Almenning har slått opp en del nyttig informasjon her ved denne innfallsporten til Gullverket.

04 Feb 2012

Kaldt landskap

Av Erik Unneberg

Det var de kalde fargene og de blå gradene som dominerte landskapet i dag. Dette bildet er tatt mot Holsfjorden, som vi aner til venstre i bildet, fra et utsiktspunkt ved løypa mellom Finneflakseter og Sollihøgda. I solnedgangen kan det være riktig så vakkert her, men solen var ikke synlig slik som den var på bilde nr. 6789 som er tatt på samme sted.