På ski på Tanumplatået

Det er fint å gå på ski på Tanumplatået, spesielt for barnefamilier. Det kjøres opp løyper fra traseen mellom Tanum kirke og Kattås, og disse går mot Butterud, Horni og Skui. Det er åpent og fritt på jordene her, og det er også utsyn mot både kolsåsmassivet, Stovivann og gårdene i dette gamle og tradisjonsrike kulturlandskapet. Vi ser Ringi gård til høyre i bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Feb 2012

Flere veivalg

Av Erik Unneberg

I den sørøstlige delen av lysløypesløyfen fra Jordbru er det flere veivalg. Rett frem (innover i bildet) er det 1 km til Jordbru og 3 km til Skui, mens motsatt vei viser skiltet til vesntre at det er 1,5 km til Kattås og 2,5 km til Vestmarksetra. Ved å gå til høyre, der et par av skiløperne på bildet kommer fra, kan man følge lysløypa videre til Jordbru.

05 Feb 2012

Full fart inn i svingen

Av Erik Unneberg

Fra løypa mellom Tanum og Kattås går det en avstikker ut på Tanumplatået mot Stovivann, Butterud, Horni og Skui. Her er det en som hadde det travelt med å komme inn i den traseen.

05 Feb 2012

På treningstur

Av Erik Unneberg |

Ikke bare skiløpere luftet seg i dag. Også de firbente måtte få sin dose med trening, slik denne hesten som travet langs lysløypa ved Jordbru.