Fortsatt bra føre fra Vestmarksetra

Friluftsklubben i Oslo på SOLSKInnstur i Vestmarka på lørdag. Føret var overraskende bra, her er vi like etter turstart fra Vestmarksetra. Vi gikk både i løyper innom Grønland og Mikkelsbonn, men også utenfor løyper for å finne en kjentmannspost nord for Stovivollen. Der holdt snøen overraskende bra, og vi kunne gå utenfor spor uten at skiene skar gjennom. Så føret her holder nok frem til påske (får vi håpe).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Mar 2012

Snøen forsvinner

Av Ivar Gilså

I sydhellingene begynner solen virkelig å tære på snøen, noen steder har den forsvunnet helt. I mer skyggefulle og nordvendte områder kommer det fortsatt til å være farbart på ski i flere uker for den spesielt interesserte. Dette er fra vendesløyfen bak speiderhytten Grønland, der solen får godt tak.

24 Mar 2012

Vår på Mikkelsbonn

Av Ivar Gilså

Våren kom tidlig i år, så også på Mikkelsbonn. Søndag 25. mars blir siste åpningsdag denne sesongen, en sesong på snaut tre måneder. Bilde nr. 15452, tatt fra samme sted, viser forholdene tidlig i sesongen. Ikke så ulik snømengde, men ganske ulik stemning!

24 Mar 2012

Nå kan regnet bare komme

Av Ivar Gilså

Lions Club Bærum Vest legger takpapp på den nye varmestuen på Mikkelsbonn. Da blir taket tett, og videre arbeid med vegger og innredning kan gjøres i løpet av våren og sommeren.