Skjærtorsdag i Skrukkelia

Gråvær i dag, skjærtorsdag, men føret og snøforholdene i Skrukkelia er fortsatt bra. Holder det kjølige været seg, blir det muligheter for skiturer også etter påske her. Bildet er tatt fra toppen av bakken opp mot Store Svartungen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Apr 2012

For de ivrigste

Av Jørn Grøstad

Fortsatt fullt mulig å gå mer på ski enn på bena mellom Mikkelsbonn og Grønland, men legg igjen de beste skiene hjemme. Fint for de som ønsker en fin tur gjennom skogen og over høyden med flott utsikt mot vest. Her er det ikke kø.

04 Apr 2012

Rundet 100 mil i Vestmarka

Av Jørn Grøstad |

Vårskiløperne Fredrik Gade og Espen Myhrvold på vei tilbake til Skoglund. Fredrik rundet i dag sine hundre mil hittil i sesongen, og det målet ble nådd i Vestmarka. Han har ikke tenkt å gi seg ennå. Med kuldegrader om natten og solid såle flere steder i området bør det være gode muligheter for å få noen flere mil før sesongen er slutt.

31 Mar 2012

Utsikt østover fra Skotjernfjellet

Av Amund Rasten |

Skiføret er fortsatt brukbart i høyden nord på Romeriksåsene og med kuldegrader om natta er også skareføret bra. Her er utsikten østover fra Skotjernfjellet, vi ser vannene Kuletjernet, Kroktjernet, Torestjernet og lengst vekk Råbjørn.