Minnetavle ved Åmotdammen

Sagelvas Venner har våren 2012 satt opp denne infoplaten på minnetavlen ved hula hvor Milorg skjulte sine våpen i april 1945. Infoplaten beretter om våpentransporten fra slippstedet i Enebakk til hula ved Åmotdammen og er produsert og montert av Per Høstland, Alf Stefferud og Steinar Bunæs. Søndag 10. juni skal Østmarka Orienteringsklubb ha en kaffepost der under Skogtrim-programmet. Alf Stefferud vil kl. 12 gi en orientering rundt Milorg-aktiviteten i området. Se også bilde nr. 1924 og 16698 i Markadatabasen

Edit

Eldre bilder i kategori: Diverse

14 Apr 2012

Sykkelglede i Marka og i Bogstadveien

Av Bjørg Løvlien

Skiforeningen var på plass i Bogstadveien lørdag for å fortelle om bl.a. sykkelkurs, sykkelkart, sykkelbussen, Markadatabasen og Markatjenesten på hjul.

10 Jul 2011

Her er det blå ekstra året rundt!

Av Steinar Kjærnsrød

I Torsby i Värmland finner vi Nordens eneste skitunnel. Det er konstant -3 grader i tunnelen og i den 1.3 km lange løypa er det preppet både for klassisk og skøyting. I dag var det nesten ikke folk her og de som var her var fra Norge.

28 Mai 2011

Sesongstart til Ringkollen

Av Line Mork |

Ingen trengsel, men godt oppmøte på det som ble sesongens første sykkelbuss til Ringkollen. God informasjon fra både Skiforeningen og busssjåføren underveis. Skiftende vær, sol da vi lempet syklene på hengeren og startet fra Ringkollen, men lett regn utpå dagen. ”Sånn er det bare”, det gjelder å pakke litt av hvert i sekken eller sykkelveska.