Bomansvik

En sykkeltur langs Kyststien på Nesodden byr på varierte naturopplevelser. Denne utsikten nordover Bunnefjorden åpenbarer seg når man ankommer Bomansvik fra sør. Her i denne bukta drev Johannes Sørensen båtbyggeri fram til 1970-tallet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

05 Jul 2012

På kyststi i skogen

Av Eivind Molde |

Kyststien på Nesoddens østside er godt merket, både med blåmaling og skilt. Noen steder kommer man helt ned i fjæra eller ut på en brygge, andre steder sykler man på grusvei - eller som her, mellom Blylaget og Bomansvik, inne i skogen.

05 Jul 2012

Her starter Kyststien

Av Eivind Molde |

Kyststien på Nesodden er 12 kilometer lang, og går langs Bunnefjorden fra Blylaget (der dette bildet er tatt) til Nesoddtangen. Den er svært variert, med stier, grusveier og litt asfaltert vei. Underveis passerer man en rekke flotte badeplasser og brygger. Stien er godt skiltet/merket, og det er satt opp tavler med kart og lokalhistorisk informasjon. Her ved Blylaget er det romslig parkeringsplass.

05 Jul 2012

Sommerdag på Blylaget

Av Eivind Molde |

Denne torsdagen skulle vise seg å bli en strålende og varm sommerdag. Blylaget ligger badet i sol, og noen tester vanntemperaturen - trolig uten å bli negativt overrasket.