Sognsvann: løypene studeres under kyndig veiledning

Selv om løypene til DNTs markatur var merket, var det greit med litt veiledning på kartet av godt voksne o-løpere. Men med så mange eldre sprekinger kunne kanskje kjentmannsmerket vært en passende utfordring for noen av dem?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Okt 2012

Sognsvann: kø ved start

Av Odd Tore Saugerud

Med fire mulige løypevalg blir det lett litt opphopning ved start, slik at den enkelte kan finne riktig utfordringsnivå i forhold til egne ambisjoner. Her teller ikke tid og grensesprengende prestasjoner, målet er en god og sunn opplevelse i Marka. Kanskje hadde flere kommet seg ut om det var mer fokus på dette enn dagens trend mot stadig større utfordringer?

01 Okt 2012

Sognsvann: eldrebølgen kommer

Av Odd Tore Saugerud

FNs internasjonale eldredag var 1. oktober, og til Sognsvann kom mer enn 500 eldre som foretrakk tur i Marka i regi av DNT fremfor stivpyntet innendørsaktivitet. Her er det oppvarming med en meget engasjert May-Liss Hansen som leder.

01 Okt 2012

Spennende villmark i Nesoddens indre

Av Kjersti von Krogh

Terrenget i Nesoddmarka har mye til felles med Sørmarka, det ligger bare et par hundre meter over havet, men er et vilt og krevende turterreng med dype kløfter og skar, men også med merkete turløyper for både sommer- og vinterbruk. Nesodden På Langs er et populært arrangement både på ski, sykkel og løp, og høstens arrangement var allerede merket over Gaupefjell med start på Myklerud og innkomst i nord på Berger.