Kjempesteinene ved Småvannsbu

Kjempesteinene ved Småvannsbu er en velbrukt postdetalj både i turorientering og i andre sammenhenger. Her kvitteres det enda en gang på en post ved denne detaljen, mens fotografen forsøker seg på en litt annen vinkling enn de mest tradisjonelle.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Nov 2012

Knappenålsmyr

Av Odd Tore Saugerud

Merkelig navn på stor myr nordvest for Blåfjellstua. Mens de fleste av grasmyrene i området hadde blitt brune, hadde denne fortsatt et sterkt rødlig skjær spekket med små, hvite rimpartier. Også ved Knappenålsmyr finnes det en post i Ski-o-ladden 2012. Myrene i dette området har ikke frosset til enda, og stiene er våte med til dels isdekte svaberg.

19 Nov 2012

Mens vi venter på snøen

Av Odd Tore Saugerud

Ingen grunn til å sture over at snøen ikke kommer tidsnok: Turorientering på ski går nesten like bra uten ski, men veivalgene blir annerledes. Asker Skiklubb arrangerer både Askeladdden og Ski-o-ladden hvert år. Mens postene i Askeladden er tatt inn nå, er postene i Ski-o-ladden satt ut. Her ved Verkensmåsan finnes det en post.

18 Nov 2012

Novemberaften

Av Erik Unneberg

Solen var i ferd med å avslutte dagens stråling, og oppe fra Hagahogget på Bergsåsen kunne vi se hvordan landskapet gradvis fikk aftenrøde farger. Til venstre i bildet har vi Askers fremste landemerke, Skaugumsåsen, og Semsvannet ligger ved foten av den. Legg merke til at de høyeste trærne på ryggen av Semskollen fortsatt har litt sollys, mens resten av denne åsryggen (nærmest kameraet og til høyre) har gått i kveldsmodus.