Med Gausta i siktet

Mye rim på sikteplata på Ringkolltoppen i dag, men våre forgjengere hadde startet jobben med å rense den, og vi kom såpass mye videre at noen navn kunne leses. Her sikter kameraet mot Gausta 1886, som er synlig gjennom en blådis som nok er kraftigere enn forventet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Nov 2012

Mangekantet arkitektur i forfall

Av Odd Tore Saugerud

Bilde nr. 15091 fra november 2011 viser en hytte med meget særpreget arkitektur ved scooterløypa til Ringkolltoppen. Gjensynet ett år senere var ikke gledelig: stor glippe og lekkasje i taket mellom inngangsparti og den mangekantede delen, så nå er det vel bare et tidsspørsmål før også dette byggverket begynner å falle sammen. Mange gamle markahytter ser ikke ut til å ha høy standing når det gjelder vedlikehold.

24 Nov 2012

Løypekryss syd i Spålen

Av Berit Saghaug Mørck

Rett over løypeskiltet lå Spålsbu, som dessverre brant ned for noen år siden. Vi savner den koselige hytta, der det var så fint å sitte i hytteveggen og snakke med Leif som holdt til der.

24 Nov 2012

Døpefonten

Av Berit Saghaug Mørck

Det lille vannet Døpefonten (eller Døypefonten som det står på enkelte kart) ligger ved den østlige stien mellom Finnstad og Finnerudseter.