Skimann

Like ved Damvann hadde noen laget denne "skimannen" med granbar og rim i barten. Han ser ganske grei ut. Håper vi treffer mange av samme samme slag i forestående juledager.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Des 2012

Fra Haveråsen

Av Eyvind Wang

Fra Haveråsen har man nå utsyn over Store Sandungen. I dag var det 3-4 kuldegrader i Vestmarka og utmerkede forhold.

19 Des 2012

Slora: med hjartet på rette staden

Av Odd Tore Saugerud

Låven på Slora begynner å bli noe malingslitt og medtatt av tidens tann, men hjertet på døra er holdt i god hevd. Mot kvelds klarnet det opp, en blek måne viste seg, og temperaturen falt tydelig. Som informasjon til de som kanskje lar seg friste til skitur av bilde nr. 18092 kan vi føye til at Sloraveien er nybrøytet til litt forbi Slora gård, deretter ubrøytet til Gråseterveien, men kjørt med hest og vogn, og gått med truger.

19 Des 2012

Gråseterveien: føremelding 19. desember 2012

Av Odd Tore Saugerud

Det er blitt gjort litt av et nummer i pressen av at Gråseterveien skal holdes brøytet helt til lille julaften i år. Vi ville se litt nærmere på dette, og bildet viser resultatet sett fra veikrysset ved Gryta i Heggelielva. Fra Skansebakken er det først preppet ca. 300 meter, så er det gammeldags naturløype (upreppet, brøytet med ski) i skitraseen. Det er skogsdrift et stykke i Gråseterveien videre, men deretter blir tilstanden som på bildet.