Vårlig ved Nordre Karder

Snølaget blir tynnere og tynnere nå, men fortsatt er det fullt mulig å gå på ski i Follo. Dette er Nordre Karder, med løypekryss nede ved veien. Karderrunden svinger mot venstre, mens løypa som går til høyre, snart kommer inn under de store Kjennsbruene (tre bruer med E6 og jernbane).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mar 2013

I Karderrunden

Av Eivind Molde

Karderrunden er en rundløype i området nordvest for Hølen. Den går delvis gjennom skog, delvis over jorder - en lett og fin løype.

02 Mar 2013

En flerbruksvei

Av Eivind Molde |

Den gamle jernbanetraseen er både gangvei, sykkelvei og skiløype. Det blir nok mindre og mindre av det siste nå framover. Bildet er tatt litt nord for Sonsveien stasjon, på vei mot Hølen. Til venstre ser vi en av tunnelene på Østfoldbanen. Den "nye" trasen ble tatt i bruk i 1996.

02 Mar 2013

Gutter på langtur

Av Erik Unneberg |

Også i år ble Lygnaturen en suksess, og mer enn 260 påmeldte deltagere fikk en flott tur i Hadelandsåsene og Romeriksåsene. Noen gikk også videre gjennom Lillomarka eller Nordmarka. Vær og føre var noe skiftende underveis, men det var nok av gode opplevelser på turen. Her er en blid gjeng klar til å sette utfor bakkene mot Grua, rett etter at solskinnet hadde overtatt for snø- og sluddbygene. Fra venstre Arne Moland, Sigurd Germundson og Peter Molthe.