I solveggen

Det var påskestemning ved Rajebråthytta i dag, og flere som var ute på langtur, benyttet sjansen til en pause her ved Gjerdingens bredder. Noen få varmegrader i skyggen, men i solveggen var det 15 av dem, ifølge termometeret. I dag klarte man seg bra med universalklister, men tørrsne noen steder gjorde at det først på dagen var en fordel å dekke klisteret med voks. Der preppemaskinen ikke hadde kjørt, var det litt isete løyper og skarpt føre.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Mar 2013

Ved Bruer

Av Eivind Molde

Fra Karderrunden ser vi mot Bruer i Hølen. På denne siden av husene går den gamle jernbanelinja mellom Sonsveien og Vestby. Den er blitt en fin turvei - og skiløype om vinteren.

02 Mar 2013

Fin skidag i Follo

Av Eivind Molde

Jorder og skog, en fin kombinasjon som man ofte kan oppleve på skitur i Follo. Turen blir selvsagt ekstra fin når det er strålende vær, som i dag. Her ser vi bl.a. gården Bommen, der løypa fra Sonsveien stasjon møter veien. Bebyggelsen i Hølen ligger like til venstre for gården.

02 Mar 2013

Tom elsker Vangen

Av Tom Stensaker

Tom har vært arkitekt på Nye Vangen, og i fjor og forfjor sommer malte og beiset han hele Vangen. Etter 4 år med samme hvite lue har han nå byttet til blå. Hanskene har han snart gått 700 mil med, og de er blitt sydd og lappet på, så nå ønsker han seg nye. Begge håndtakene på stavene er slitt bort, men funker bra allikevel.