Kroktjern: I natt hadde dyrene dans her

I dag var det fullt at dyrespor på den nordøstlige delen av Kroktjern, sannsynligvis spor etter nattens aktiviteter. En ganske kraftig nordasno kombinert med lett nysnø hadde delvis fylt sporene og gjorde sportyding vanskelig, men mye tydet på elg og hare var i hovedrollene. Dessverre ble mange av sporene borte ved nedskaleringen av bildet til markadatabase-størrelse.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Mar 2013

Utsnitt av en lang, naturlig klatrevegg

Av Odd Tore Saugerud

Mesteparten av vestbredden av Hauktjern er nesten loddrette stup som går rett i vannet. Sommerstid bare tilgjengelig for klatrere og med båt, men vinterstid går det greit å komme så nær også til fots at man kan helt ut føle og forstå hvor høy og bratt veggen er.

14 Mar 2013

Den blåmerkede kløfta

Av Odd Tore Saugerud

Den blåmerkede kløfta ved Hauktjern er alltid interessant. Med is i bunnen og sol direkte inn i kløfta var den i dag en utfordring for både fotograf og kamera.

14 Mar 2013

Gnistrende vakker morgen på Øyungen

Av Kjersti von Krogh

Mars sies å være en vårmåned, det har jeg aldri vært enig i! I morges var det -14 grader på Skar i Maridalen. Men allerede på Øyungen (283 moh.) var det behagelig i sola. I nordøst ser vi Øyungskollen (430 moh.).