Svartkulp forut

En avstikker fra løypa mellom Nedre Blanksjø/Ankerveien og Korsvoll, og vips lå Svartkulp for mine føtter. Tryvannstårnet skimtes i åsen bak, demningen i enden av det hvite, og til høyre sees en av bergknattene som er et populært tilholdssted for de solhungrige om sommeren.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Apr 2013

Ingen tvil

Av Nina Didriksen

Tydelig skilting på løypa over Langmyra. Korsvoll i sørlig retning og Ullevålseter eller Hammeren hvis du fortsetter nordover. Løypa her er flat som en pannekake, og da jeg stoppet og klisterførebråket stilnet, var det bare svarttrosten som brøt ettermiddagsstillheten.

03 Apr 2013

Ut på vårskitur

Av Nina Didriksen

Far og sønn koste seg på ettermiddagstur i det flotte været i dag. Her har de passert krysset hvor det kommer en kupert scooterløype fra Ullevålseter og en blåsti fra Låkeberget. Selv kom de i Ankerveien, som var nypreparert og bød på flotte forhold.

03 Apr 2013

På ski på sti

Av Nina Didriksen

Denne kneika er det mange som går på ski, selv om den ikke er en del av den "offisiell" skiløypa. Blåmerkingen forteller at det er en sti, og i den andre enden ligger Låkeberget i Maridalen. Løypa til høyre er Ankerveien i retning Svartkulp og Sognsvann, og i dag var den nypreparert og fin.