Mestermøte ved Mellomdammen

Tom Stensaker har god tid til en hyggelig prat i sola på Mellomdammen, som ligger like bak steinkistedemningen syd i Nordre Heggelivann. Tom er på vei nordover på dagens langtur, fotografen har startet tidlig og er på vei hjem fra Løvlia. Milsluker-Tom har allerede nesten et halvt års skigåing bak seg denne sesongen, og i og med at han går 6-7 mil hver dag, kan vi lett regne oss til hvor langt han har gått denne vinteren! Og for de spesielt interesserte varer sesongen lenge ennu!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Apr 2013

Ingen vanlig pensjonist

Av Tom Stensaker

Kjersti von Krogh har passert 75 år, men er en stor milsluker, og har hittil i år gått 150 mil på ski. I dag traff vi henne mellom Nordre og Søndre Heggelivann.

09 Apr 2013

Tynn såle i lavere strøk

Av Kjersti von Krogh

Etter uker med skyfri himmel og sol i hellingene er det tydelig at snøen minsker nederst i Nye Pipenhusveien. Men takket være nattekulda er det ennu ikke nødvendig å ta av seg skiene. Også i nedre del av Gråseterveien er det bare et tidsspørsmål og noen netter med plussgrader før sålen ryker.

09 Apr 2013

Fine forhold til Kikut

Av Tom Ingebrigtsen

Det er fortsatt fine forhold i nypreparerte spor, som her i kraftledningsløypa mot Kikut. Mange løyper er nå preparert for både skøyting og klassisk.