Vårtur i fristil

Forholdene fra Skoglund var absolutt brukbare i dag, og en nesten helt full parkeringsplass ved denne innfallsporten til Vestmarka avslørte at mange hadde valgt en vårskitur herfra. Løypene inn mot Svartvann, Mikkelsbonn, Langåsen og Burås var preparert dagen før, både for klassisk og fristil. Det var sammenhengende skiføre hele veien, og løypene holder seg sikkert fine noen dager til. Bildet er tatt i Brekkedalen, ca. 0,8 km sør for Skoglund.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Apr 2013

Fine spor ved Burås

Av Erik Unneberg |

I dag skinte solen over Vestmarka, og gårsdagens preparerte spor fra Skoglund mot Burås, Mikkelsbonn, Svartvann og Langåsen holdt fint.

20 Apr 2013

Snart hundre mil!

Av Erik Unneberg |

Stein Eskerud nøt det fine vårværet i Vestmarka i dag. Han runder snart hundre mil på ski denne sesongen, og var glad for å kunne legge inn en ekstra distanse i dag. Her er han ved Burås, hvor det var fin preparering fra Skoglund.

19 Apr 2013

Når går isen?

Av Nina Didriksen

Det er fremdeles is på Sognsvann, men det er glipper langs land, og ferdsel utpå anbefales ikke. På dagens joggetur forbi vannet ble det fotostopp med utsikt til Løkka gård i det sørvestre hjørnet.