Godbekkdalen: sti i det grønne

En av flere småstier som fører til Godbekkputten. Mosegrønt og ryddig tross vindfall og småkløfter. Det lysner i myra omkring putten etter stisvingen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

10 Nov 2013

Godbekkdalen: sopp på mosegrodd gren

Av Odd Tore Saugerud |

Traktene ved og mellom Øvre Blankvann og Godbekkdalen er noe av det mosegrønneste i Marka. Ikke rart at de nylig har fått status som vernet. Her har sopp, lav og mose dekorert en fingertykk gren.

10 Nov 2013

Øvre Blankvann: en isfjær

Av Odd Tore Saugerud

Kuldegrader i natt og skygge i sydenden av vannet i dag hadde åpnet for iskunst. Her en sart isfjær, eller var det en inspirasjon av akset til takrør?

09 Nov 2013

Felles kaffebål Utsjødammen

Av Tor Strand |

Lørdag 9. november var det dugnad i turløypene. Det ble gjort en kjempejobb, og seks mann stilte opp ved bommen på en grå, overskyet dag. I tillegg kom fire fra Steinsjøens venner som ryddet løypa opp fra Ihlangsvangen. Alle møttes til felles kafferast ved Utsjødammen. Jobben med å lage kloppen over det østlige utløpet på Utsjøen måtte utsettes pga. stor vannføring. Dette er det som står igjen for å komme rundt med tråkkemaskinen over Storbråtan. Ellers er planen å utvide og planere utgangen med maskin fra skianlegget før vinteren kommer. Det som nå står igjen, er rydding av turløypene fra Vika til Langvatnet. Det er det planlagt å gjøre til helgen. På bildet ser vi fra venstre Erling Jellum, Kennth Åslund, Bjørn Roar Taraldsen, Rune Åslund, Hans Jørgensen, Aleksander Davidsen, Roger Martinsen, Terje Martinsen og Dag Smedsrud.