Ny kobberhatt på Asker kirke

Ifølge Budstikka har den nye kobberhatten på Asker Kirke kostet fire millioner kroner. Nå står tårnet der og glinser i all sin nye prakt. Bare synd det ikke er snø og rim på trærne. Fotografen har de siste dagene tydd til kunstsnøen på Eidsletta for å få en skitur. Hardt og isete der i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Des 2013

Tåken letter over vintergrønt landskap

Av Erik Unneberg |

Bare tre dager igjen til julaften, og så er det grønne forder ved Grini. Ikke bra med tanke på skiføret. De som tok seg en fottur, fikk oppleve vårlige forhold da tåken forsvant: sol og åtte varmegrader.

21 Des 2013

Lysløypa ble redningen - også i dag

Av Erik Unneberg

Det var mange som søkte seg til kunstsneen i Sørkedalen i dag. Forholdene var brukbare, både for klassisk og fristil. Termometeret viste fem varmegrader, men gliden var god.

20 Des 2013

Skimuligheter på Gråseterveien

Av Fredrik Gade

Det var mulig å gå Gråseterveien opp til Heggelivann idag, med sammenhengende såle fra bommen ved Skrubbdal. Etter hvert som man kom høyere ble også forholdene bedre og bedre. Under 250 meter var det isete og hardt, men over 300 meter hadde den siste nedbøren falt som snø, slik som her like ved Fjølhytta. Over 450 meter var det tørr nysnø, og det ble utfordrende å gå den siste biten opp til Søndre Heggelivann med klister under skia og dertil store kladder.