Siri på Sørsetra

Da vi kom til Sørsetra, viste endelig solen seg. Men først så vi en elgku krysse rett foran oss i løypa fra Sollihøgda.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Feb 2014

Upåvirket av mildværet

Av Kjersti von Krogh

Det regnet i byen i morges, og fotografen møtte noen spørrende blikk da hun entret Sørkedalsbussen, - skitur i regnvær? Men som så mange ganger før: Vinteren (og løypebasen Per) rår på Skansebakken, og på Gråseter var forholdene som de skulle være på en februardag. Riktignok lå temperaturen bare en grad under null, og det var allerede noen åpne hull i Heggelielva, men føret var upåklagelig.

04 Feb 2014

Tåkedag ved dammen

Av Kjersti von Krogh

Søndre Heggelivann ligger 488 moh., og vannet er regulert med snaue fem meter. At Heggelielva som renner ut fra dammen og ned til møtet med Langlielva, allerede høres og ses, er tidlig i begynnelsen av februar.

04 Feb 2014

Villmarksfølelse i Otertjernsløypa

Av Kjersti von Krogh

Otertjernsløypa er en skogsløype full av idyll og vakre partier, men også en krevende løype på vanskelig føre. Den starter ved Store Langtjern på Langtjernbrenna, passerer nye Heggeliveien og Otertjerna på sin vei ned mot Midtre Lysedam. De siste ukers store snøfall gjorde at løypa kunne "åpnes" for vinteren og ble scooterkjørt for første gang 31. januar, og gir skiløpere som vil nyte naturløyper full uttelling!