Lekre løyper

Skiforeningen kunne varte opp med flotte spor fra Sollihøgda og nordover i dag. Her er preppemaskinen på tur mellom Auretjernsbekken og Kneikasetra, og etterlater seg de lekreste løyper. I dag var det en plussgrad eller to i dette området, og periodevis regn gjorde nok smøreforholdene utfordrende for mange. Men de som hadde zeroski, kunne nyte både god glid og spikerfeste. Fotografen var i denne kategorien.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Feb 2014

Vårlig vinter

Av Kjersti von Krogh |

Det er pollen i lufta og svarttrost i trærne, og så er vi bare midtveis i februar! Og på Tonsenhagen er det ikke nok med disse to sikre vårtegnene. Bekken som renner ut ved Tonsenhagen skole bruser som en våryr elv om våren, og går ut over alle sine bredder i skolegården. Det smelter fort unna i lavereliggende strøk av Lillomarka etter kraftig nedbør, vind og varmegrader siste par dagene.

16 Feb 2014

Mye søndagsvær

Av Nina Didriksen

Øst for Søndre Heggelivann åpnet noen den store fjoneposen og lot det dale tett i tett med digre snøfiller. Den fuktige snøen ga bare et ekstra piff til det allerede bløte føret.

16 Feb 2014

Grå utsikt i dag

Av Nina Didriksen

I dag fikk vi nøye oss med å se på vakkert vinterlandskap på nært hold ved Borgerseterutsikten. Det velkjente Turistforenings-begrepet "lønnsom avstikker" hadde i grunnen mistet sin betydning.