Jevnakermesterskap ved Tverrsjøstallen i dag!

På veien hjem fra skituren i dag stakk vi innom Tverrsjøstallen. Der krydde det av barn og voksne. Vi rakk akkurat premieutdelingen for Jevnakermesterskapet på ski, som foregikk her i det nydelige aprilværet. Premiene ble selvfølgelig delt ut av Tore Gullen!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Apr 2014

Åssjøsetra i aprilsol

Av Alma Lillevold

På bildet her ser vi setra rett sørfra. Skaren i dag bar utrolig godt, selv om det var varmt, og vi var relativt sent ute.

03 Apr 2014

Flotte vårforhold ved Ringkollen

Av Erik Unneberg

Det var godt å være på ski på myrene ved Kolltjern denne solrike ettermiddagen. Her nyter Steinar Kjærnsrød de flotte vårforholdene i høyden.

06 Apr 2014

Toresplassløypa i april

Av Erik Unneberg

Antagelig preppes hverken Toresplassløypa eller Linjeløypa mer denne sesongen, men fortsatt er det uproblematisk å ta seg frem i disse løypene. Dette bildet er fra førstnevnte løype, ikke langt fra Auretjernsbekken. I dag gikk turen i fristil fra Høymyr, først på Djupdalsveien, deretter over Rønningen til Plassevannet og Auretjernsbekken. Deretter over Kneikasetra til Kleivstua, med retur over Sørsetra, inn i Linjeløypa til Høymyr. Ved Rønningen løp to velvoksne elger over løypa, kun ti meter fra meg. Dessverre var de lite villige til å posere på et bilde, for de var sikkert altfor opptatt av å skaffe seg mat til et bedre aftensmåltid.