Kjølig frokost ved Grønlihytta

Ikke akkurat frokost i det grønne, men ingenting å si på stemningen rundt bålet likevel. Grønlihytta ligger nordøst for Lutvann, og leies ut til organisasjoner og personer med tilknytning til Furuset bydel.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Apr 2015

Vårtur 2015: Bordets gleder på Torsætra

Av Eivind Molde

Torsætra er kjent og prisbelønt for god mat, og suppa er utvilsomt populær. Det er den også blant deltakerne på Skiforeningens vårtur, som nettopp har kommet ned fra Rausteinshytta. Og det er ingen fare - innehaver Frode Skogstrand har mer suppe i kjelen!

11 Apr 2015

Vårtur 2015: Spor i tåke

Av Eivind Molde |

Deltakerne på Skiforeningens vårtur har fått oppleve både sol og tåke under vårturen på Totenåsen i dag. På første del av turen, fra Oksbakken, var det strålende sol. Mot slutten av oppstigningen til høydeplatået kom det tåke. Men litt senere, under oppholdet på Rausteinshytta blåste den bort. Dermed kunne turen fortsette som den startet - i nydelig vær. Her er vi i krysset sør for Pålknappen, en halv kilometer fra Rausteinshytta.

12 Apr 2015

Føret holder i Vestmarka

Av Erik Unneberg

Mange benyttet seg av de fine forholdene i den østre delen av Vestmarka i dag. Både fra Skoglund og Vestmarksetra var det en jevn strøm av skiløpere i formiddag, med blant annet Svartvann, Grønland og Mikkelsbonn som mål.