Sol eller tåke?

Det var streif av sol oppe på Ringkolltoppen, men de som tok seg en pause har i dag, kunne se at tåken kjempet om å få dominere været. Midt i bildet ser vi Røstjern, mens vi skimter Ringkollstua helt til høyre.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

10 Okt 2015

Høstlig i Deledalen ved Vindernhøgda

Av Odd Tore Saugerud

Deledalen er en av dalene i det nokså stiløse området mellom Vindernhøgda og Kobberhaugene. Her satte noen ospetrær farge på det ellers nokså matte landskapet, men blader falt hele tiden av selv om det bare var en svak trekk i luften. I bakgrunnen Kikut/Porthøgda-massivet og vannene foran dette.

10 Okt 2015

Fortsatt blomstring i oktober ved Blankvannsbråtan

Av Odd Tore Saugerud |

Langs kanten av vollene ved Blankvannbråtan var det fortsatt blomstring i oktober. Mesteparten var varianter av denne tistellignende planten, men også prestekraver og diverse gule blomster sto i full blomst. Dette skyldes vel den forholdsvis varme og våte høsten så langt, som også har sørget for noe matt høstløv.

10 Okt 2015

Svartorseter: litt høstfarger og en lang skigard

Av Odd Tore Saugerud

Den delen av skigarden som vises på bildet er lang, men den er bare litt av totalen. Ikke gammel ennå, og blir ventelig finere med grønt mosedekke. Litt høstfarger, men de er nokså matte i forhold til enkelte av knallhøstene vi har hatt.