Disig ved Gampetjern

Gampetjern passeres av dem som går den populære traséen Dammyra-Løvlia. Før gikk løypen over nordenden av vannet, men nå går det stor preppemaskin ved siden av det. Det går forøvrig en fin rødmerket naturløype fra nord til syd over vannet. Den ender ved Trehørningen, men er ikke gått opp etter de siste snefallene. Gampetjern er forøvrig et godt fiskevann med abbor og ørret!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Jan 2004

Solslikking over Nordre Heggelivann

Av Erik Unneberg

Selv med litt overvann enkelte steder var det greit å gå over Heggelivannene i dag takket være scooterkjørt løype. Men få hadde benyttet seg av dette i dag, så det var litt trått i sporet. Hva gjør vel det, når det er slikt vær og man har sola i fjeset!

31 Jan 2004

Bindeleddet mellom Sørkedalen og Bærumsmarka

Av Erik Unneberg

Løypen langs Fløyta er en fin forbindelse mellom Sørkedalen og Bærumsmarka. Her er man kommet halvveis til Vensåsseter fra Gråseterveien.

31 Jan 2004

Snetunge trær på Bærumsmarkas tak

Av Erik Unneberg

Noen kaller også området mellom Brunkollen og Tjæregrashøgda for "Platået" fordi det ligger ca. 400 meter over havet. Denne solrike formiddagen var preget av mye toppbrekk, og kanskje var det grunnen til at løypemaskinen ikke hadde rukket frem til denne fine traséen.