Ullevålseter kvelden før femmila

Tett snødrev på Ullevålseter 15 timer før startskuddet går på femmila 2016, men værvarselet indikerer overgang til regn i løpet av natten.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Feb 2016

De gamle er eldst

Av Eyvind Wang

Denne flotte Jutul-gjengen er avbildet i krysset Svartvann-Mikkelsbonn-Skoglund. Det hadde visst sneket seg inn en fra Bærums Verk også. :) Dette var karer som visste å prioritere riktig; først en tur i Vestmarka på morgenkvisten, deretter hjem for å spise boller og se på fem-mila i Kollen. Fotografen blir glad og motivert av å treffe sånne folk. Man ser litt av løypene også. De kunne ikke vært bedre!

04 Feb 2016

Utsikt fra Gjørudshaugen mot Høgvolltoppen

Av Nina Didriksen

Få har hørt om den, men Gjørudshaugen er med sine 679 moh. Markas 15. høyeste topp. Fra stupet på østsiden har vi utsikt mot Høgvolltoppen (t.v., 665 moh.). Østerdamseter befinner seg bak den navnløse haugen til høyre i bildet.

04 Feb 2016

Utsikt mot Randsfjorden fra Gjørudshaugen

Av Nina Didriksen

Randsfjorden skimtes i det fjerne med is på den sørlige delen og åpent vann i nord. Vi står på Gjørudshaugen, en 679 meter høy topp nordvest for Øyangen. En gang åsted for en kjentmannspost, i dag henger det en sjeldent besøkt geocache her. Det er greie "off-piste"-forhold her nord i Oslomarka.