På trygg is

Turskøytefolket er veldig klare på at is aldri er trygg eller sikker. Alle må til enhver tid undersøke forholdene og selv vurdere farbarheten. Men i dette tilfellet insisterer vi: På Frogner stadion er du garantert ikke å plumpe ned i en innsjø. Turskøytene fikk luftet seg på fin is, i tåke, yr og varmegrader.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Feb 2016

Glidende forbi Furuholmen

Av Erik Unneberg

Det var god glid i løypene i Vestmarka i dag, også inne ved Furuholmen. Men besøket på hytta var temmelig labert. Regnvær, tåke og plussgrader gjorde nok sitt til at mange valgte bort skitur i dag. Men de som var ute, hadde ganske gode forhold i sporet.

07 Feb 2016

Overraskende bra

Av Erik Unneberg

Til tross for varmegrader og regn - det var absolutt brukbare forhold i Vestmarka i dag. Her kommer Tone Beate Grøtan i fin stil ved Fløyta (løype 41), opp til møtet med løypene til Furuholmen. Hun hadde gått fra Tveiter og fortsatte Myrløypa videre. Grøtan gikk på zeroski, og de fungerte bra. Fotografen hadde skøyteski, og det var også et godt valg i dag.

07 Feb 2016

Skal/skal ikke?

Av Jørn Grøstad

Det var kraftig overvann på Østernvann i dag, og noen få skiløpere snudde da de kom til demningen i sørenden av vannet. Isen er sikker (ifølge Budstikka 07.02.16), men det var umulig å komme seg tørrskodd over. På den andre siden av vannet og videre opp mot Triungsvann ble det bare bedre og bedre, selv om regnværet har tæret hardt på løypenettet. Overraskende gode forhold i høyden.